17 February, 2010

tercabot pinggang.....

CNY.....org cino rayo,kite pon sibok rayo.....termasok la aku
oh yeah...sabtu kitorg blah dari seri kembangan pekan koboi blk penang tempat panas mcm afrika
pengalaman paling best skali....blk penang smp tiga blas jam sambil cirit....ampeh....
ngeri giler....hijau muke aku dlm kete....even tho aku dok nganga n membute kat sit blkg mcm raja

ade la 6-7-8 kali aku bg hint...patah blk ghuma blh?kata2 aku mcm angin sepoi2 bahasa menampar sket je lagi aku nk bg penampar telinga pck dreba @ suamiku....sbb kitorg exit trolak,ikot jln dlm setelah kuar highway,jem stoberi panjang mcm nk p china.....horor giler....aku da jadi hulk hogan dlm kete....sket lagi kete tu nk jd jamban.....sket je lagi....dia tet je kat Touch n Go trolak,aku berdesup bukak pintu kete.....msk jamban...seb bek x terburai kat jalan....tp,kalo ter pon...cmpm xnmpk....bj n suar aku kaler itam...no hal lah.....
pasni aku tanak mkn kedai2 tepi jln....gile....kalo xde bdk kecik dlm perut,bley jgk tekan2 perut...kesian dak ni...kuncup je.....dugaan tol....mmg dr kl lagi hekot jln dlm....skali nk cube2 ikot hgway...umangaiii.....

slps itu,perjalanan kembali smooth...kebulur je lah sbb ssh nk dpt food...aku blasah tdo kat blkg.......en teddy siap soh,tdo..tdo...rehat....hahahahah...bgs2.....

pasni...no long journey da....tu la yg last kot......say sayonara until i deliver this little khalifah.....

oh...penang....nape la ko panas sgt....tp2 mlm xle tdo.....jd zombie aku di hari siang....seb bek mentua ku rock....blasah tdo la tghri.....hahahaha......kejap je ponk....sejam dua...

sempena nek cuti ni....aku blurr.....keje byk...tp otak beku.....so...mari pegi pasar,cari eye dear....fengalaman mengajar aku berpikir, buang yg keruh amik yg jernih.....

2 comments:

elly @ suely said...

so far dua2 ank bersalin kat hosp serdang... ok jerk... x de masalah... ms yg first dlu dorg x bius, yg ke 2 ni dia bius... tp terase gak sket2 hehehe... mcm kena geget semut je...hehehe

mas said...

erk....rs jgk ke...huhuhu
tq kak for d info....