20 February, 2011

cerita tentang critterland-enteri bergambar-

okeh...semalam dh puas main n tido
penat okeh merangkak lelaju kejar budak kecit tu
dia bkn reti ummi abah dia penat
kitorg dh terbongkok2 masuk sana sini..

suami tgh register

so far kawasan dia mmg OK la...nice untuk toddler,baby nya play area tak banyak mainan pon..
bayaran masuk ----->weekdays : RM15
                          -----> weekend : RM22
lupe plak parking fee = FREE dgn SYARAT: VALIDATE TICKET KAT Critterland
if not,kena bayar RM3
area toddler mmg best,ade flying fox,tarzannya tali,slide yg tinggi,rendah, hm...ape lagi ek
ade TRAMPOLINE!  ai melompat2 atas tu ye....bkn rijal...muahahaha
ade volcano ball, rijal memula takut,pastu ok..hihihi

memula sampai rijal tgh tido..
so amik masa sket untuk warm up..
ok layan gambar sudah..
tapi sorila,gambar pon hp cokia,so-so je la..

left:baby play area,right:toddler

tag dilekat kat bhgn blkg

semua bertag,aku rasa mcm spital nk beranak pon ade

warm up

baby play area

muka pelik kena humban dlm ni

satu...dua..

nak masuk tak bley,kaki asyik terkeluar kat lubang

ni kwsn toddler aku hangkut bdk ni..tinggi ok

tu,abah tunggu kami,next..slide

sorry,slide senget..tinggi ok,mak budak ni dh gayat

kawasan volcano ball

main baby area balik..dia mula manjat

panjat ni slambe je..
actually banyak lagi,tp sebab aku pemalas..so ni jela..
ade lagi gambar kat FB..
lupe nk btau,masuk ni WAJIB pakai socks
kalau x,kena beli rm3++ kat c2,kuasa aku..
dah puas main,stop jap BF,then sambung balik...
Rijal ni sukaaa berkawan,abis bdk2 besar kat situ dia kejar..
last2 ade sorg budak Tara,anak singh main dgn dia...

next time maybe we can consider to arrange gathering here..
price wise ok la..tp quite pricey..tp just nice..

but then,suami ku kan fussy bab2 keselamatan
ade certain area tu,tali dia dh lobos,and ade air kat mattress tu..
tu je la..overall ok..

jom,sesapa nk dtg,roger la ye =)

5 comments:

mrs zach said...

leh buat photoshoot tak kat sini? mcm best. rijal jadi model..amacam? hahahaha

ummi said...

boleh kot...aritu ade org bwk dslr selambe je...

rijal jd model?muahahaha...boleh je...

Fadilah R. said...

inilah critterland yg depa dok sebut2 tu. menareeeekkk

ummi said...

agak luas tempat dia...n penuh dgn mainan fad..mmg menariiikkkkkkkk

ct said...

nti bley bwk amani n rijal pulak x?:)