27 February, 2011

GA My Sleeping Angel Contest

kena tag oleh Pn.Fashya
tapi sah2 kn aku ni mana reti nk godek2 mendalah ni...
kena la mintak sipu tunjukkan...

ok..
mcm biasa,update lelaju sbb byk keje nk buat weekend ni..


My Sleeping Angel Contest

click banner


Penganjur; Puan Hidayati
di tag oleh Ibu Husna

Ade contest, ada syaratnya;


1. Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia.
2. WAJIB follow blog aku dan blog sekutu contest ini. Juga men'LIKE' Rombengan cikLuna (update: sila sertakan id Fb d entry).
3. Sila buat satu n3 yang bertajuk "My Sleeping Angel Contest" dan letak banner contest kat n3 dan di side bar blog korang serta link kan terus ke n3 ini. Jangan lupa copy paste sekali hadiah2 nya pada n3 anda itu.
4. Upload 1 gambar kanak2 yang sedang tidur.., tak kiralah anak sendiri ke, adik, sepupu, anak jiran atau anak kawan pun boleh..., tapi kalau bukan anak sendiri pastikan anda mendapat kebenaran ibubapa kanak2 tersebut. Lagi kreatif cara dia tido lagi best. (sekiranya 2 atau lebih org anak, gunakan satu entry sj, 1 anak-1 gambar)
5. Tarikh tutup: 14 Mac 2011 dan keputusan akan diketahui 7 hari selepas contest ditutup.
6. Tag 5 orang kengkawan anda dan pastikan mereka tahu.
7. Sila tinggalkan link peyertaan anda di ruangan komen.

Nak tau hadiah?
Menarik jugak.

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.
menarik ni,baru nk beli bakul letak barang rijal..ok,kita tunda

2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.
3.  Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.

ok gambar yang kena gambate!!!

mana aku nk cilok ni...jap....punggah folder...

"oh,masalah negara ni..rakyat harus dibela!!"rijal berkata2

nak tag sape ek?
dayu
fad
aishah
mira
ana-lyana

2 comments:

Dayu said...

contest tido dah penah join
tp takde rezeki
okay...
nanti akan selongkar gmbr
tak pun malam ni siap sedia je ngan kamera

ummi said...

kena byk mcube gamaknye...