20 February, 2011

in two months

my baby will be no more baby :'(
as i watch him grow everyday in front of my eyes
how i miss him everyday as i go to work
how time flies in a blink of eyes

lately slalu sangat dia berjaga malam
rasanya sebab terlalu byk benda baru untuk digest
now slowly i watch him show what he had learned :)
makin manja,tidur malam tak mahu di letak dlm bouncer
mahu dipeluk dan didodoi seperti saat dia baru lahir
i can't described the feeling watching him fall asleep in my arms
how he longed for my smells

baby,u grow so fast
how i wish u still a newborn
be a baby forever
though it won't happen

ada pernah berpesan
jika mahu anak mendengar nasihat
berkata-katalah tika dia tidur
:)
true enough =)

my little helper

boifrens @ bodyguard saya  

the apple of my eyes

2 comments:

LeeN said...

mas... akak pun nak tumpang sedey. sbb bb akak next month je dah bukan baby. huwaaaaaaa. tp akak still rasa dia cam baby. beza ngn kakak dia dulu. cepat je mature. mebi sbb kakak dia dulu umo setahun gigi da penuh depan tu kot.. yang ni? alaaaa. ada tiga. tu pun sume sekerat2.

btw, rijal... cepat-cepat jalan tau. nnt takla ummi ponek nak merangkak2 kejar rijal menyusup mana-mana. kita bagi ummi tak cukup tanah pulak nak kejar k pasni.. ahakssss..

ummi said...

aah la kak leen...abg fateh dh nk setahun kn?tp sbb fateh gg xbyk,nmpk baby lagi...wuwuwuw..bestnyeeee..rijal gg 6..waaaa!!!

jalan?harapanla..dia syok merangkak...bile tah nk berkaki...