02 December, 2010

red carpet

berdebar,sakit pinggang,sakit bile BF,emosi
tapi alhamdulillah tiada senggugut seperti dulu
yes
it's here

dalam pada aku manderam tanak kena
tetap kena
xpe,Dia tahu yang terbaik
sampai somi kate
if betul2 xdatang terus macam mana?
awak xleh nk dapat baby girl
ok,u got me here

what im afraid here is my production
wheter it will be affected or not
so i've been monitor it for few days
and yeah, they are slightly decrease
waktu malam tiada lagi kekembungan n kebocoran
waktu siang pon
cuma totak income tidak sama seperti dulu
hohohohoho
mungkin akan buat power pumping dulu
sebab my baby xde sumber makanan lain excp his mother milk
he doesn't want to eat YET!

ya Allah,permudahkanlah perjalanan penyusuan daku dan teman2 seperjuangan ku ya Allah..kurniakan lah kami susu yang banyak dan berkhasiat untuk anak-anak kami...

sesungguhnya Dia takkan menduga kita dengan sesuatu yang kita tidak mampu...

3 comments:

ღnFashyaღ said...

Aminnnnnnnnnnnnnnn..Yarabbalalaminnnnnnn

fashya pun belum period lagi, tak taulah nape susu leh kurang, padahal makan kusss semangat banyak.
Knapa rijal tak mau makan? kalau tgk org makan dia tak tergugat eh @ die buat donno?

ummi said...

aminnn....

hormon kot...nnt monitor je..
rijal tu mkn dpn dia,dia wat dunno je...menurun perangai mak dia gamaknye,xnk mkn mase kecik..huhuhuhu

Mai Alias said...

Amin....