15 December, 2010

sleepless night

Sekejap je masa berlalu,pejam celik da nk msk 8bln Rijal
b4 dis battle dia dh penah bgn main tgh mlm,then ok
tetibe mlm td jadi blk,mari bermain umi..sejam setengah gakla melayan si anak
at 1st bgn igtkn da 530,skali,ha amik,230 Rijal dah bg salam ajak bgn
coincidentally,d day b4 aku ada terbaca kenapa babies tend to wake up n play at night(yg seldom bgn) rupa2nya their mind r absorbing so much information n it makes their brain working hard to digest n itu yg buat sistem bdn haywire
to my surprise,info tu kate after sleepless night everything will back to normal n baby will show another BIG improvement
might be teething,walking,talking,sitting,etc2
so right now i wonder what next?
Yg lepas tu dah discover ape jadi..hohoho
excited
cak!saya suka joget skrg =)

4 comments:

Dayu said...

ye ke??
berbaloi lah kita terbeliak bijik mata layan anak pagi2 buta, kalau ada imbuhan gini
agaknya rijal nak bleh apa mas jap lagi?
standing by himself?? wahhhs eronoknya..

jaga lah anak, main la tgh malam
ibu no hal!!

ummi said...

tula,berbaloi kn?
hehehe..demi anak mata separuh bukak melayan dia main..
nampak gaya rijal da stat berdiri lepas dan jatuh..umi dia tlg tgk n soh bgn sdr,sambil tepuk2 tgn...ahahahah

mrs zach said...

comel laa rijal ni. nak geget je rasanye...nyumm...nyumm..

ummi said...

sila2...dia mmg slalu jd mangsa gigitan mak dia....kuangkuang