16 March, 2011

situasi di Je*pun

sakit jiwa aku mendengar news kat TV
pepandai je korang buat speku kan?
vaaaa..vaaa.....
yang paling tak puas ati,dia kate situasi kat je*pun lebih dari level 7.
WHAT?
hallo reporter..
korang tak tau ke, tahap kecemasan nuklear ada 0-7 JE.
ko pi tambah lagi ek?
pandai sungguh.

then again,newspaper kita lagi sanggup citer pasal pelakon porno tu selamat instead of current situation.
malu sungguh.
hanya semata2 nak melariskan jualan akhbar.
ok,ni aku baca from Aan pny blog.
di translate oleh japanese.
nah baca ni click
wesite IAEA down might be because of traffic.
ni blog MATSALEH NUKLEAR.
baca la satu persatu.

bak kate Aan n yatie, if malaysia kena mcm Je*pun kena skrg,ape keadaan kita?
hm...aku hanya mampu doakan dari jauh moga semua selamat n pulih mcm besa.

p/s: bkn atas kehendak mereka ditimpa bencana begitu. itu semua Suratan Takdir.

3 comments:

cubaan said...

salam mas, mas dah berenti keje ye..? ana tanya kat tecnichian rahajaya mas ada kat bawah ke? dorang kata mas dah benti...keje mane la ni?

ummi said...

aah...keje kat umah... :)

LeeN said...

bosan kan dengan media kat Malaysia. dalam malaysia ni, sebenarnya media yang memerintah.